61 73 69 11 / 21 75 08 08 info@kidfitness.dk

Annette Dalsgaard

Forudsætningen for de bedste resultater med styrketræning er kombination af glæde, variation og korrekt træning. Mine uddannelser og mange års erfaring som instruktør, mit gode humør og mit engagement gør, at du yder det optimale og det garanterer sikre og hurtige resultater.

Jeg tager udgangspunkt i:

– Din fysiske form
– Dine kostvaner
– Dine ressourcer og livstil

Jeg hjælper dig frem til:

– En veltrænet, stærk og sund krop
– Øget muskelstyrke og muskelmasse
– Forbedret kondition

Uddannelse
Less Mill BODYATTACK Instructor – 2011
Less Mills BODYSTEP Intructor – 2010
Biking Instructor – 2006
International Personal Trainer v/ Fitness specialists Inc Diana McCaughey, MA – 1998
Less Mills PUMP Intructor – 1996
Aerobic Instructor – Scandinavian Aerobic Academy v. Betina Borg – 1995
Fitness Instructor- Scandinavian Aerobic Academy v. Betina Borg – 1995
Lederuddannelse fra Idrætshøjskole Sønderborg – (Skovtræning, vægttræning, Windsurfing – 1986

 

Peter Steen

Gennem mine mange års erfaring som eliteudøver indenfor kampsport og atletik har jeg erhvervet en stor viden om ernæring og træningsmetoder. De sidste 15 år har mit fokus været styrketræning og erfaring omkring de gavnlige virkninger styrketræningen samt ernæringen har for kroppen.
Fra min tid som elitesportsudøver, har det at være målbevidst, udholdende, fokuseret og ikke mindst disciplinen i mit virke, skinnet igennem min træning og undervisning. Det er kommet mine kunder til gode, da jeg altid er ambitiøs, på mine kunders vegne

Mine Metoder

Mine metoder som ikke er noget ukendt fænomen, har meget fokus på teknik og balancen i styrketræningen, som seriøst styrker kroppens muskulatur og medvirker til øgning af cardioeffekten. Det giver et effektivt vægttab samt stramning af mavemuskulaturen. Min krop har gennem årene gennemgået masser af prøvelser med tunge vægte, lette vægte, få og mange gentagelser. Jeg har fundet ud af, hvad der virker bedst for mig og set at det også virker på andre. Bliver min træningsfilosofi fulgt, kan jeg garantere fedttab, øget muskelmasse og forbedret kondition. Styrketræning er vejen frem, hvis du vil tabe dig og få tonet dine muskler.

Uddannelse

15 års elite kampsports udøver inden for Kyokushinkai karate
12 års erfaring indenfor atletik sport, indbefattet løb og tikamp i KIF
12 års erfaring med personlig træning
Indenfor de ovennævnte sportgrene har jeg undervist unge og voksne i mange år

Min erfaring

I mit professionelle arbejde som psykiatrisk sygeplejerske med speciale i kognitiv adfærdsterapi og tænkning, har jeg med fordel, draget metoderne ind i coachingen og træningen af både voksne og unge.